Tuesday, July 21, 2009

meet The BLACK BEAST !

hello everyone....
how r u all?

lama gila kot aku tak dapat chance nak update blog ni..
nak bukak laptop pon tak sempat...
dah a week tak update....
sesangat la buzy with classes, duathlon race n recently DiGi Carnival in iium...

so,bagi mengubat rindu lama tak update blog nih...
aku nak knal kan korang kepada The Black Beast!
hehe...
kalo korang ade baca blog post aku yg ini : Sneakers Collector .
so,korang akan perasan la....

hensem kan? hehe

harimau lompat-lompat dgn SNEAKER FREAKER

pandangan di kaki ku ini..hehe


sekian sahaja buat kali ni...
ni kira post nak warm-up la...
hehe....
take care everyone!
=)

2 comments:

  1. nice one.
    btw, puma things mmg always cantik.
    hehehs.

    ReplyDelete