Thursday, December 10, 2009

bangun lewat dan terima la padahnya....

hello everyone.....

yeah, my last post was on October 29, 2009 ...
quite some times gak tuh...
sgt busy n takda masa nak update...
sangat rindu blog ni....

nak citer benda yg baru berlaku just now......
pagi td, aku kat rumah....
terbangun la lewat and ada kelas at 8.30am....
so da menggelabah siap semua.....
aku mintak le ayah aku tlg antar mcm biasa....
ayah aku drive bley plak slow mcm nak jalan2 makan angin, tak kan le nak suruh bawak laju kan....

then bergegas le aku ke kelas..
alamak, jam da 8.50pm...
aku tak pnah masuk lg kelas ni, so melilau le cari kelas...
bila da jumpe kelas, lecturer aku kt dlm dkt dgn pintu...

aku bukak le pintu,and tepaksa ngadap lecturer aku dulu...

  • Syaaban: " Assalamualaikum sir....sorry i'm late.."
  • Lecturer: "w'salam. ouh brother, u can come to the next class ya..."
  • Syaaban: " next class? the same section? "
  • Lecturer: " yes,the same class..."
  • Syaaban: " ok sir..."

damn,tak bley masuk kelas...

tapi nasib baik le dia told me nicely with a smiling face.....

aku pon belah je la.....

takbley nak kata apa...

takbley salahkan ayah aku bawak kereta slow, or lecturer tu tak bagi masuk....

tu semua salah aku le.....

nyesal tak dapat masuk kelas.....

now endup online waiting for the next class.....

erm, this sem aku amik agak byk kredit hour....

so kena start manage time aku betul2 ni....

focus syaaban!!!!

1 comment:

  1. kelas mom yulfian hahahaa...acai...

    ReplyDelete