Tuesday, December 29, 2009

Kau milik ku... =)

Hello guys...
Just want to share bout my happiness..
Hehe.
Today i bought a new old design watch.
Hehe.
Ni dia jam dia:




Ni model vintage.
Korng smpat tak zaman skolah dlu ada jam siap ada kalkulator?
Hee.
Ni model DataBank namanya...
Bley letak phone number, memo n kalkulator.

Alkisah awal nya..
Da nak deal with this one singaporean from streething forum nak jual jam ni.
Dia nak dtg malaysia la cash on delivery.
Skali dia kata TAK bawak jam tu, tetinggal kt singapor.
Damnit la!!
Tension aku coz aku da siap tukar duit tu sing dolar kot...

Demi menebus kekecewaan itu.
Td aku pegi sg wang nak cari model jam yg rare n susah nak cari.

Kat sg wang letak harga mcm gila.
Ada ke jam ni die nye price tag smpai rm400!
Gila.
Dgn menggunakan sedikit kederat, aku pusing suma kdai jam n alhamdulillah dpt beli dgn harga yg ok la.
Hehe.

Ni bila di pakai:





Smart tak?
Aku suka gila jam ni!
Sekian...
Hehe.
=)

-- Post From My iPhone

3 comments:

  1. smart smart..sbb aku suka kaler dia..

    ReplyDelete
  2. Santek!
    Dulu mase tengok atuk-atuk pakai...nampak tak lawa lansung~ :P

    ReplyDelete