Sunday, May 10, 2009

how i celebrated my 23rd birthday....

hello world!

yeah,9th of May is my birthday....
thankz to kawan2 semua yg wish thru call,sms,facebook,myspace and also friendster..
tak lupa juga to all yg wish face to face..
really appriciate it.....

ni nak kongsi dgn korang ler...
ape yg aku buat di hari jadi aku...
haha....
the persons yg first skali wish aku adalah mak and ayah aku..
i love u.mummy n daddy!
then,aku lepak je baring kt sofa dpn tv....
sambil tgk tv la....
then, masuk la sms bday wishes and ade yg call....
biasa la, nak tunggu tgk sape yg ingat kt bday aku nih..
hehe....
tak pyh la sebut sape yg wish aku dulu,u know who u are....
then,mata dah ngantok....
tp tgn still pegang remote n ngadap tv....
bila dah nak tido sgt...
terbukak channel Cinemax.....
ada one movie baru start.....
intro sgt menarik.........
one guy busking ( nyanyi kt public tepi jalan )....
aku pon layan je cite tuh....
title : ONCE.
tagline citer ni sgt menarik :
" HOW OFTEN DO YOU FIND THE RIGHT PERSON ? ONCE....."


citer ni pasal how a busker pursuing nak buat demo album....
he met a Czech gurl yg pandai main piano...
the girl la yg tlg he to get the inspiration n idea....
through the making of the demo album, cinta berputik la...
tp takbley buat pe bcoz the gurl dah kawin n ada anak..
btw, ni cite Irish....
some people might say this movie boring..
to me, it was very sweet ( org takda gf mcm aku ni bley la imagine bercinta tgk citer nih..haha) n i love the songs...
they sang it theirselve...
nak download la soundtrack dia....
another thing menarik pasal citer ni, hero n heroin nye character takda nama dari awal smpai akhir..haha..
;p

then dah abiz citer,aku tido la...
esok tuh nak kerja kot.....
then bgn pagi gi kerja....
kerja mcm biasa la....
zaki n shazwan came to visit me (but dorng tak ingt pon aku besday..haha) and op lionel pon ade dtg...
hehe....
then abiz kerja,balik kerja....
balik kerja, gi supper dgn my dad kt warong steak dpn umah...

itu je la aku buat di hari jadi aku...
tak ade bunyik celebration langsung kan?
hahaha....
sediy jer....
what to do....
takda nak celebrate ngan sape2....
gf pon takde....
kawan2 pon senyap jer....
so,gi kerja lagi baguz kan.....

sekian,kisah hari di hari jadi saya...
goodnite!

9 comments:

  1. Happy birthday dear !

    -kak julie-

    ReplyDelete
  2. jom aku suruh diorg arrange..
    tp ko dh kim slm blom?
    hoho

    ReplyDelete
  3. Kak julie : thankz.

    Naim: tak pyh suruh dorng.buat ilek je.kalo nak dorng nk buat,ikot dorng la.tak dapek la nak kem slm.
    Haha

    ReplyDelete