Friday, May 8, 2009

Perfect Present for my 23rd birthday.....(in my dream!)

hello everyone.....
biasa la....
bila umur dah tua, mana ade le sgt org nak kasi hadiah bila birthday....
so bagi menyedapkan hati sendiri, beli la hadiah untuk diri sendiri....
hehe.....
so,tahun ni besday aku, aku menghadiahkan diri sendiri...
tak lain tak bukan........sneakers!
hahaha...


Nike Air Max 1 Square Dot Pack


ha....kasut nih dah lama nye release....
angkat pon dari penjual yg sama...
mr Man....hehe....
aku ske pakai Air Max coz mmg selesa n senang nak jaga la....
yg aku hadiahkan diri sendiri ni, Square Dot Edition....
korang mesti selalu tgk polka dots bulat2 bintat kan..
yang ni unique skit, dots die petak..hahaha....
tapi kasut ni tak amik lagi dari man..
i'Allah next week....
tunggu.......hehe..
tak sabar!
=)
ouh lupe....
Mak aku ade kasi hadiah.....
2 helai tshirt.....
satu brand X-Large and satu lagi brand Obey....
thankz mummy, i love u!

in my dream, hadiah paling perfect utk besday adalah.................... :


ouh... my dream girl! haha
hahahaha...
kat atas ni awek model kedai Sneakavilla kat thailand....
ade ke hadiah dalam bentuk awek mcm ni?
hahaha...
just kidding guys....
gambar ni td terjumpe time browse tgk2 kasut....
;p

5 comments:

  1. one thing i notice...u ni boleh jadi promoter..almost everything u nak promote eh..from cycling to sneakers to watches..ahah good nice blog. have a nice day!

    ReplyDelete
  2. hai dini...
    hehe....
    promoter?
    haha....i bkn nak promote those things...
    just share ape yg i minat..
    tp maybe that skills can be very useful in future....
    thankz for viewing my blog...
    rajen2 le visit k....
    have a nice day to u too!
    =)

    ReplyDelete
  3. ouh ouh, cam kenal jew.
    bai..lawa blog.
    i na jadik u pnye followers laa...
    visit mine k!!

    ReplyDelete
  4. sya`a,
    happy birthday....
    =)

    ReplyDelete
  5. hidayah: hehe,thankz...i'll follow u..hehe

    wani : thankz wani! =)

    ReplyDelete